Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Ασφαλιστικός Γονέας από την Ευρωπαϊκή ΠίστηΌταν έχεις τη δυνατότητα, γιατί να μην διαμορφώνεις εσύ το ποσό των ασφαλίστρων που πληρώνεις; Ασφαλιστικός Γονέας: Τον έχετε αποκτήσει;

Ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι μια πρωτοποριακή ασφάλιση που προσφέρει χωρίς κόστος τα καθημερινά ψώνια στην οικογένειά σας, στην περίπτωση που εσείς ως φυσικός γονέας δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε αυτή την αποστολή, εξαιτίας νοσηλείας ή απώλειας ζωής σας από ατύχημα.


Έτσι, με τις αγορές που κάνετε εσείς ή/και η οικογένειά σας από συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη επιχειρήσεις, διασφαλίζετε ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει για ένα έτος τις καθημερινές της αγορές και σε περίπτωση νοσηλείας σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει τις αγορές που αντιστοιχούν στις ημέρες νοσηλείας σας. Και στις δύο περιπτώσεις, το ανώτατο όριο κάλυψης διαμορφώνεται στα € 1.500 μηνιαίως ή στα € 18.000 τον χρόνο.

Επιπρόσθετα, εάν είστε ή εάν γίνετε στο μέλλον ασφαλιζόμενός μας σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, έχετε έκπτωση όχι μόνο στην έκδοση του συμβολαίου σας βάσει των αγορών που έχετε πραγματοποιήσει από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, αλλά και σε κάθε ετήσια ανανέωσή σας. Με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας μπορείτε να μειώσετε τα ασφάλιστρά σας τόσο ώστε να πληρώνετε μόνο €1.

Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι πράξη αλληλεγγύης προς την Ελληνική κοινωνία.

Αποκτήστε και εσείς, χωρίς κόστος, τον Ασφαλιστικό Γονέα, συμπληρώνοντας την online αίτηση. Μπορείτε επίσης να δείτε τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα, καθώς και τα ποσοστά επιστροφής τους.

ΠΗΓΗ